Om Flygpoolen

Flygpoolen är en nordisk onlineresebyrå med fokus på förmedling av flygbiljetter till marknadens bästa priser. På vår hemsida finner du snabbt och enkelt de flygresor som passar dina behov, snabbast, billigast eller en kombination av båda. Flygpoolen ägs av Uvet Nordic AB med huvudkontor i centrala Stockholm. Genom moderbolaget har Flygpoolen tillgång till de bästa flygpriserna med alla stora flygbolag, samt konkurrenskraftiga priser på hotell och hyrbil världen över.

Som resenär med Flygpoolen kan du känna dig trygg - vi har ställt statlig resegaranti till Kammarkollegiet och innehar fullständiga IATA-rättigheter för att utfärda resehandlingar. För din trygghet samarbetar vi Worldpay, Dibs, Klarna och flera storbanker för att processa betalningarna med den högsta säkerheten.

Uvet Nordic AB grundades 1998 och omsatte föregående år 1.8 miljarder kronor med 40 dedikerade medarbetare. Närmare 500000 resenärer reser varje år med oss till destinationer över hela världen. Uvet Nordic AB ägs i sin tur av den italienska resebyråkoncernen Uvet Viaggi Turismo Spa med bas i Milano. Uvet är den marknadsledande resebyrån i Italien med en årlig omsättning på mer än 20 miljarder kronor.

Uvet Nordic driver även Uvet Baltic med kontor i Riga varifrån kundtjänst och andra kvalitetssäkrande arbetsuppgifter utförs. Utöver försäljning av flygbiljetter på nätet finns även en omfattande agentverksamhet. Det innebär att andra resebyråer bokar flyg, hotell och hyrbil via oss och vår gruppavdelning bokar företags- och privatresor för större sällskap.

Vi som jobbar på Flygpoolen är lyckligt lottade som bor i Sverige och inom EU. Men vi vet att livet kan vara hårt för människor och framför allt barn i närheten av de turistorter som vi skickar resenärer till. Vi försöker att ta lite socialt ansvar och stödjer därför olika projekt, organisationer och idrottslag. Det viktigaste sociala stödet är till en skola i Mishomoroni-slummen nära lyxhotellen i Mombasa, läs mer här. För fullständig information om vad vi gör kan du läsa mer om här.

För att komma i kontakt med vår kundtjänst vänligen klicka här. Mvh vännerna på Flygpoolen